Ervaringen van ouders en kinderen

 

Ervaringen (ouders van) hoogbegaafde kinderen

F (meisje, 9 jaar): ik vond het leuk bij Hennie. Ik vond alles leuk, het vertellen en bij de koeien kijken. Het was fijn om er te zijn. Ik voelde me eerder niet fijn, maar nadat ik bij Hennie was voelde ik me wel fijn. Als ik iets wou doen en het kon, dan mocht het en Hennie heeft leuke denkspelletjes.

Ouders F: Wij zagen onze dochter als een blij meisje bij Hennie vandaan komen. Het lukte Hennie om een blij gevoel bij onze dochter aan te boren. Onze dochter is beter in staat om te benoemen hoe ze zich voelt. Ook het samen praten over hoogbegaafdheid heeft haar veel opgeleverd. We zijn blij dat we de stap hebben genomen om haar naar een kindercoach met ervaring in de begeleiding met HB kinderen te hebben gedaan. Hadden we eerder moeten doen…

Dirk en Esther over zoon O (5 jaar): Wat ons betreft is het gesprek heel goed bevallen. Je laat de ander praten, geeft dus ruimte, vult niet in. Je leek ons nuchter van aard, bent rustig, en hebt een scherp oog/oor en gevoel voor wat er speelt. Het was voor Dirk en mij een fijn gesprek en we hopen dat je ons nog verder kunt helpen.