Elk half jaar start oudercursus Romte foar HB

Elk half jaar, in februari en in oktober start er een oudercursus Romte foar hb, waarin je veel leert over hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en allerlei thema’s die hier vaak bij komen kijken, zoals: mindset, perfectionisme, faalangst, communicatie, gevoeligheden van een hoogbegaafde.

Het is een mix van wetenschappelijk onderbouwde theorie, mijn kennis en ervaring en het uitwisselen van ervaringen met andere ouders.

Meer weten? Kijk dan op de pagina met uitgebreide informatie over de oudercursus.

1-1-14
1-1-12

Vergoede hulp en samenwerking

In 2018 ben ik gecontracteerd als aanbieder van jeugdhulp in Fryslân, wat betekent dat alle kinderen in de provincie recht hebben op vergoede begeleiding bij mij of één van mijn onderaannemers.

Ik ben in 2018 nader in contact gekomen met een aantal fijne en ontzettend goede hulpverleners in mijn omgeving die net als ik met hart en ziel werken voor onze doelgroep, de begaafde en gevoelige kinderen en hun ouders. Hieronder noem ik kort de mensen waarmee ik inmiddels samenwerk:

Irene Dekker-Bijlsma van Liberi

Jellie de Boer van Centrum Regenboogkind

Diensten:
– gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid
– intelligentieonderzoek
– onderwijsadvies
– therapie
– opvoedondersteuning

Anneke Timmermans van Wegwijs

Bernadette Kolthof van Kolthof coaching

Rozemarijn de Kruijf van De Zonnewende

Pientere puzzels en spellen voor je kind?

Ben je op zoek naar leuke en uitdagende puzzels en/of spellen voor jezelf, je kind of je gezin? Kijk dan vooral eens op de site van Pientere puzzels en spellen!

Ik bestel zelf al jaren mijn spellen bij hen, niet alleen omdat ze de meest interessante, nieuwe en uitdagende spellen allemaal in hun assortiment hebben, maar vooral ook omdat ze met de opbrengsten van deze spellen kinderen steunen in werelddelen die minder bedeeld zijn!!

Klik hier voor de site

1-1-9-bew