Romte foar dy – ruimte voor jou!

Je vrij en veilig voelen. Met plezier je plek innemen op deze wereld. Hoe mooi is dat? Daar wil Romte foar dy kinderen én hun ouders graag bij helpen! Ik creëer de ruimte om je weer vrij en veilig te voelen.  Jij mag er zijn op deze wereld! Ik help je belemmeringen weg te halen, waardoor je weer je eigen ruimte en vrijheid ervaart.

Ik ben psycholoog en gespecialiseerd in de begeleiding bij begaafdheid en gevoeligheid. Met veel passie en plezier begeleid ik kinderen én ouders die (beter) willen leren omgaan met hun begaafdheid en gevoeligheid!

Meer weten over mij?

Stap op de schommel en geniet van het uitzicht!

Afspraak maken? Of meer informatie?

Heb je een vraag of wil je weten wat ik voor jou en/of jouw kind kan betekenen? Plan via HBpunt, ons samenwerkingsverband op het vlak van begaafdheid en gevoeligheid, zelf een afspraak in.

Wat ik voor je kan doen

Dit gaat niet altijd vanzelf. Soms heb je als kind even iemand nodig die samen met jou op zoek gaat naar wie jij nu eigenlijk bent. Zodat jij jezelf beter leert kennen en samen met mij kunt werken aan de dingen die nog niet zo lekker lopen.

Lees verder..

Als ouder wil je niets liever dan je kind gelukkig zien. Jouw kind ziet jou ook graag gelukkig!

Jouw kind heeft je heel wat te vertellen. Ik kan je helpen om zijn of haar verhaal te lezen en te vertalen naar je eigen leven. Wil je meer weten over ouderbegeleiding, spiegelen, cursussen en workshops? Lees meer…

Als psycholoog ben ik natuurlijk erg geïnteresseerd in de psyche van volwassenen en kinderen. Maar een lichaam dat niet doet wat het behoort te doen, kan ook knap lastig zijn. Het kan de ontwikkeling, het gedrag en de leermogelijkheden van een kind beïnvloeden.

Een paar jaar terug ontdekte ik reflexintegratie. Ben je benieuwd wat het is en wat het voor jou kan betekenen? Lees dan verder..

Wat anderen over mij zeggen


Ouders L (meisje, 9 jaar)

Ontzettend bedankt voor wat jij allemaal voor L hebt gedaan. Ik heb een vrolijke, open dochter terug gekregen die nu met volle moed de wereld tegemoet kan treden!

F (meisje, 9 jaar)

ik vond het leuk bij Hennie. Ik vond alles leuk, het vertellen en bij de koeien kijken. Het was fijn om er te zijn. Ik voelde me eerder niet fijn, maar nadat ik bij Hennie was voelde ik me wel fijn. Als ik iets wou doen en het kon, dan mocht het en Hennie heeft leuke denkspelletjes.

Ouders F

Wij zagen onze dochter als een blij meisje bij Hennie vandaan komen. Het lukte Hennie om een blij gevoel bij onze dochter aan te boren. Onze dochter is beter in staat om te benoemen hoe ze zich voelt. Ook het samen praten over hoogbegaafdheid heeft haar veel opgeleverd. We zijn blij dat we de stap hebben genomen om haar naar iemand met ervaring in de begeleiding met HB kinderen te hebben gedaan. Hadden we eerder moeten doen… Ouders M (jongen, 5 jaar) De laatste twee weken merken wij mooie veranderingen bij onze zoon. Alsof het nu landt / of hij het nu -in rust- kan toepassen. Zo neemt hij momentjes voor zichzelf (even alleen), komt voor zich zelf op ( als zijn grote broer een half gemeende sorry zegt: zegt hij: nee dat is niet goed) en laatst zei hij: foutjes maken mag! Mooi!! Veel heeft hij bij jou geleerd!